script language=JavaScript>

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 25 August 2011

xperlu menyesal atas perbuatan sendiri !

ASSALAMUALAIKUM ,
awak2 , xperlu kot awak menyesal -,-
sebab , awak dh bt dh pon , xperlu lha menysal
btw saya nk ckp tq sbb aqak prnh hdir dlm hidOp sy ..
sy hormaty awk , and sy hormati ap jew yg awak bt
first , saya nax ckap sy kcewa sgt ngan awak
second , sy krg pecye ap yg awk bt kt sy tpi , sy hrus mnerimany O,O
thirdly , saya syg awak gile2 , u mintk pluang lg tpi sory sgt2
nie dh kli ke -3 awak mntax ckup lha sy than dh , i think awak blh cri yg lbih baeq dri sy

btw , sy mintak maaf lha selama kita couple sy ad buat slah atau silap hrap awak maafkn
and , SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN



Saturday, 20 August 2011

apa bukti awak sayang saya ?

seperti tjuk diatas ,
hye BABEX ,

-)do you lap me ?
-)do you miss me ?
-)do you need me ?
-)do you want me ?
-)do you hate me ?
-)do you want to marry me ?

sy trtnya tnya psl semua nieh , y u do this to me ?
awak boleh kena kan perempuan laen ,
tpi klu sy awak silap sbb sy bkn , mcm prmpn2 yg awak bleh prmainkn
saya sygkn awak yg teramat , syg sgt2 , xde org blh replace babe ?
btw , kalu u nk pergy dri hidup i ,
finally i redhO
dah ketentuan tuhan , kite xde jdOh n xleh brsma ,
sy dh lme nk tnye awak , best ke jAdix PLAYBOY ?
ituh perlu ke ? sy rse awak xfkir secara POSITIVE ?
plisssss , ubah semua 2 untk sy tlgg ?
sy sygkn awak ~ tlgg lha jgn mngulangi kesilpn nie lgih ~

                                       I JUST NEED SOMEBODY WHO CAN LOVE ME ~

Friday, 19 August 2011

I MISS U brOther -,-

hye ,
rindu kt awak
tringt kt awak
syg yg teramat kt awak ..
xmo blik snie ke ?
kiyte dh mle xbrhbngkn ,
sama ada dlm fone , fb kt lua lg lha ,
walaupun hbngn kite xcam dluh ,
tpi adeq sllu doakn abg ,
abg sllu ade dlm doa adeq , abg jauh sgt ng adeq
tpi xpew lha , syg adeq trhdp abg xde spe blh ubh !
syg adeq kt abg xde spe yg tau , kecuali allah !
adeq xprnh mngkir jnji ,
yg prnh adeq jnji kt abg dluh !

              XDE SAPE BOLEH GANTY TEMPAT ABG DIHATI ADEQ
btw , rinduw sama kamu :(

Tuesday, 16 August 2011

bodoh ann aquh ? =,=

urm ,
hey babex , aq xde mksud pn nk gduh ngn kau ,
tpi aq rse kes kau gduh nan aq nieh trok ann ?
u know what ?
napeh aq xcye semua nie blh brlku ,
sbb kau lbih2 kn owang laen dri kwn baeq kau sndri ?
:0 gile kan >,<
aq xcye smua nieh , bodo nye aq sygkn kau cam kakak aq sndri
lu aq tau dri dlu jdi cmni aq xnk pn knl kau ,
mngkn aq knl kau scra kbtln , finally , dearx , dri dluh aq nmpax prbhn kau
aq dh blh imagine dh tpi aq xtau smpai kritikal camni , weh aq xgdoh ng kau ann ?
aq gdoh ngn bestie kau plik sorang lg 2 ,weird =,=
aq ingin ag jnji kite mse drjh 6 ?
kau mesty dh lpe ann ? tpi jnji 2 sgr lg dlm ingtn aq ?
btw , aq nk ckp spe lpe kwn sbnrnye nie ?
tdi mmg aq dgr kau pnggil aq , tpi aq bt bdoh je kau tau knpe ?
sbb aq mse 2 dh nk jtuh kn airmta sbb kau ??
first time , aq nges sbb kau ?
tpi ad kau fkir psl 2 ?
xde rseny !!
klu xde geng lbih bgos lha blh lha aq fokus pde pljrn !!


 btw , FUCK KAWAN MAKAN KAWAN , BERKAWAN BILA PERLU CAM SIAL JERH !!

Sunday, 14 August 2011

what means of BFF ?

ASSALAMUALAIKUM , reader2 sekalian >,<
nax story something yang saiaa dot suka bulan2 poso nieh ,
 fight3 , with geng sendri , fight cam budax xmatured gituh , weh kite dh besa lha naxx gaduh bt pe
bt mhalu kat budax jeh ^^
andthen , menambahkn dosa maa !! nih yg xsuke , Owg bulan pOsO yg mulia nieh nk blh pahalO bkn dOsO ,
O.o ..
koranx , BFF aq lha xsepatutny kita gaduh , xtau ape kes tpi gdh cam bdk bwh umO je wehh !!
aq xtau spe yg mlekn , aq xnk slh kn koranx , sbb aq mmg xde mood , kau tau kan aq badmood , xleh ke korang faham aq ! please lha ! jgn gduh aq xnk gduh cri gduh lg lha xnk , kite satu geng mne blh gduh2 , kita hrus krjasama , tanggungjwb , jge hti , tlg lha aq syg korang tau !!

WE ARE , 1 GENG , 1 MALAYSIA , LOVE YAA :*

Friday, 12 August 2011

beginilah COUPLE !!

HAYATI LAH::)
SEBELUM COUPLE :

L: ye! abg dh lme tnggu saat nie!!
P: abg nk tngglkn syg ke??
L: mestilah x? tolong jgn fkir mcm 2. xmngkin jadi!!
P: abg cntakn sygkan??
L: ye,tiap hari!!
P: abg prnh tipu syg x??
L: x! nape syg sllu tnye cm2!!
P: abg akn selalu kluar dengan syg tk??
L: stiap kali ada pluang abg tk kan lepaskn!!
P: abg akn pkul syg??
L: giler ke?abg bkn llkicm2!!
P: bleh ke syg prcyekn abg??
L: yaa!!
P: syg??

SELEPAS COUPLE :
baca dari bawah hingga atas pulak :)
Baca jngan x baca 2 :))

Thursday, 11 August 2011

hye awak I LOVE U :D

awak , saya sayunk awak ,
janjy jgn tingglkn saia tau ,
saia harap xde nama clash , in your heart , okey
xde org blh gnty tmpt awq xde org yg lrang hbngn kiyte
dn hrap xde penghalang , ALIFF DANIAL :)